Zmyselnosť ako krásna hra

Zmyselnosť je krásna hra ktorá láka k splynutiu. Byť krásnym, to nestačí, zmyselnosť je to, čo je tým správnym kľúčom k príťažlivosti. Prekvapivo ani samotná tvár nemusí byť pekná, ale pokiaľ sa z nej dá vyčítať charakter, tak takú si určite zapamätáte viac ako tváre modeliek ktoré sú symetrické, ale často im chýba osobité ,,kúzlo“. Žiadúce je preto vedieť so svojim pôvabom zaobchádzať vďaka svojej osobnostnej sile.
Čo ste asi nevedeli

Zmyselnosť si však netreba mýliť s vyzývavosťou. Umelé mihalnice, či príliš silná voňavka vás môžu zaradiť do úplnej inej kategórie než akou je zmyselnosť. Jemný flirt je niečo také, akoby ste jedli dobré jedlo. Veď aký by to bol zákusok bez cukru? Niekto sa už narodí s takýmto talentom vychutnávať si život, ale vy nemajte obavu, že práve vy na to nemáte tie správne bunky. V prvom rade je podstatné skúsiť sa trochu uvolniť. Nebyť v neustálom napätí – hľadať možnosti ktoré vám v tom pomôžu. Treba však prehodnotiť tie správne spôsoby, pretože vypiť liter borovičky nebýva práve žiadúci.
Zmyselnosť nás vo svojom význame aj učí byť viac vedomejšími – byť si viac vedomý svojich zmyslov. Je preto dobré venovať pozornosť aj svojmu telu, emóciám, všímať si svoje dýchanie, vnímanie, pocity… Všímať si nielen to, ako vnímame samých seba, ale aj ľudí okolo nás. Toto uvedomenie potom začne rozvíjať aj naše sebapoznanie. Začneme byť k sebe pravdivejší a teda aj šťastnejší a hovoriť tak pravdu aj ostatným. Môže sa tak jednať aj o určité emocionálne uzdravenie. V konečnom dôsledku sa tak môžu zlepšiť nielen naše sexuálne, ale aj rôzne ďalšie vzťahy.
Zmyselnosť je aj pochopením toho, aby sme sa naučili prijímať. Dovolili si prijímať. A tak čím budeme viac poznávať seba o to harmonickejšie budeme vytvárať svoje vzťahy na všetkých úrovniach.

Spracovala: Silazdravia.sk

Čo robiť keď nevie žena dosiahnuť orgazmus pri milovaní s partnerom