Chváliť muža… a ešte? No zase chváliť…a neotravovať!

Zdroj: Pixabay
Vraj je to ,,len muž…“ Inak povedané tvor ktorý vo svojom evolučnom vývoji zliezol zo stromu trochu neskôr ako žena, preto je väčšinou aj viac chlpatejší. Nevedno síce prečo žena zliezla skôr, ale pravdepodobne nebola taká lenivá ako muž, ktorý neustále vysedával na strome. Po čase jej pod tým stromom bolo predsa len trochu smutno a priznajme si, hlavne sa tam aj trochu bála, že bude nejakým iným tvorom zjedená.  Začala sa preto dožadovať aby ju muž nasledoval. Muž po čase pochopil, že so ženou je síce ťažko, ale bez nej ešte ťažšie, takže zliezol, čo si od ženy automaticky vyžadovalo pochvalu a tým ho primäla k ďalším výkonom.

Takto evolúcia ženy naučila muža na pochvalu, čo je nakoniec pre obidve strany veľmi výhodné. Pochvala totiž dokonca môže prísť ešte pred samotným výkonom muža. Pokiaľ to žena ešte umocní dobrým jedlom, muž bude mať väčšiu motiváciu na maškrty a tak ľahšie vykoná čo je potrebné.
Pochvala musí byť samozrejme častá. Dobré je ak je konkrétna. Chváľte ho, ale vždy len v danom okamihu, po dvoch dňoch si totiž už nemusí správne spojiť vašu pochvalu s konkrétnou situáciou. V pochvale buďte dôsledná. Samozrejme aj muž môže mať ,,svoj deň“ a nie vždy sa dokáže sústrediť rovnako. Treba ho chvíľu pozorovať a pokiaľ to vyzerá, že nejaví záujem o spoluprácu, treba ho radšej chvíľu nechať tak a neotravovať. Nikdy muža nechváľte keď máte zlú náladu, vtedy veľmi rýchlo prekukne, že pochvalu nemyslíte úplne vážne. Pozor tiež na svoju častú nervozitu lebo tá sa veľmi rýchlo prenesie i na muža a potom výsledok jeho konania nebýva pozitívny. Ak ale máte náhodou pocit, že ho zaujíma hlavne televízor, pivo alebo hokej, pamätajte, že najväčšou slabosťou muža zostáva vždy hlavne žena.
…a preto buďte radostnou a sexuálne aktívnou ženou ktorá svojmu mužovi ukáže že je pre ňu všetkým – celým svetom a vesmírom… Lebo to muž pre ženu vlastne naozaj JE! 😀

Spracovala: Silazdravia.sk