Čo si ženy na mužoch skutočne všímajú?

Realista by povedal – ,,peniaze.“ Afrodiziakum žien každej vekovej kategórie.  Ano iste, to je pre veľa žien veľmi dôležité, pričom si to ospravedlňujú tým, že zabezpečenie potrebujú kvôli svojmu prípadnému potomstvu. Avšak podľa výskumu na univerzite vo Worcestri sa podľa 200 opýtaných žien zistilo, že ich priťahujú muži ktorí nezištne pomáhajú druhým. Je ale otázne či tieto ženy odpovedali naozaj úprimne alebo len nechceli vyzerať ako ,,zlatokopky.“

To že by mal mať muž príjemné vystupovanie, mal by byť gentleman je každému jasné. Ak je aj vtipný, rád tancuje alebo má brušné svaly je to len plus. Ale možno ste nevedeli milí páni, že podľa psychologických štúdií by ste mali dbať najmä na:
  • úsmev a pohľad. Je dôležité či sa na ženu usmievate a ako sa na ňu pozeráte. Mal by to byť priamy pohľad ktorým dávate najavo že máte o ňu ozajstný záujem a to aj vtedy, keď nie ste práve na prvom rande.
  • ruky. Mali by ste dbať na čisté ruky. Ženy si všímajú aj pánske predklatie. Naznačuje im to vašu silu, mužnosť. Mierne vyhrnutou košeľou na rukách teda rozhodne nič nepokazíte.
  • komunikáciu. Všímajú si akým spôsobom sa vyjadrujete o svojej rodine a akým spôsobom komunikujete s najbližšími. Žene to ukazuje ako sa v budúcnosti budete správať aj k nej.

Spracovala: Silazdravia.sk