Cesta k zdravšiemu spôsobu života

Volám sa Hanka, som manželka, matka, babička, divadelníčka, dôchodkyňa. Milujem divadlo, zdravý životný štýl, pohyb na čerstvom vzduchu, rada čítam. Zdravie nie je všetko, ale bez zdravia je všetko ničím. To pochopí človek, keď vážne ochorie. Ako aj ja.
Zdravotné problémy
Pred šestnástimi rokmi nám zomrel syn a mne diagnostikovali onkologické ochorenie. Celé zle, život naruby. Ale ako sa hovorí, že čo ťa nezabije, to ťa posilní. Zmenila som pohľad na život, prehodnotila veľa vecí a postupne som sa začala zaujímať o zdravú výživu. Zmenila som spôsob myslenia. Nebolo to ľahké a ani zo dňa na deň. Cesta bola dlhá, ale stála za to. Skúšala som viaceré zdravé produkty. Všetky mali veľa do seba.
Pred 4 rokmi mi prišlo do cesty Ramissio. Oslovila ma kamarátka, že či nechcem vyskúšať ich produkty. Najskôr som odolávala, lebo som už mala svoje, ale obzory treba rozširovať a šla som do toho. Najskôr na skúšku.
Posunula som kamarádke kolagén a po mesiaci mi volala,že ju prestali bolieť kolená. Manžel pil so mnou Goji a Revitalize – organické šťavy, upravil sa mu tlak, cholesterol aj cukor. Vtedy som si uvedomila, že som sa správne rozhodla.
Vďaka tomu som zistila, že keď telo vyčistíme a vyživíme, ono samo dokáže reštartovať  samouzdravovacie procesy, ktoré má zakódované.
Ramissio
Ramissio je česká firma zaoberajúca sa prírodnými produktami. Je na trhu desiaty rok. Sídlo má v Brne, majiteľ sa volá Vladimír Drozd.
Majiteľ sa 20 rokov venuje skúmaniu prírodných bylín. V Ázii študoval fytoterapiu. V Mexiku sa zaujímal o učenie starých mayských civilizácii. Chcel zistiť aký mali prístup k vlastnému telu, ako využívali dary prírody vo svojich rituáloch a v liečení rôznych nemocí. Toto skúmanie sa stalo jeho poslaním.
Prevencia
Žijeme v rýchlej dobe a v hodne znečistenom prostredí. Stres, škodliviny, nutričné podvyživenie sú hlavní nepriatelia, ktorí oslabujú náš organizmus. Keď sa o svoje zdravie nestaráme, alebo nedávame telu dostatočné množstvo ochranných látok, jedného dňa sa obrana prelomí a začnú sa prejavovať rôzne symptómy ako je únava, depresia, letargia a tie môžu vyústiť vo vážnych ochoreniach. Prevencia je skutočným dlhodobým riešením. Všetko so všetkým súvisí.
Veľa ľudí, ktorí skúšali produkty Ramissia si myslelo, ze 1 fľaška vyrieši ich problém. Po 1 dávke sa zázraky nedejú. Je to beh na dlhé trate, ale o to účinnejší.
V Ramissiu si môže človek vyriešiť nielen zdravie, ale aj financie, vzdelanie, nájde priateľov, vyplní voľný čas.
Ramissio ponúka hojnosť švédskych stolov. Každý si môže vybrať, čo jemu vyhovuje, čo potrebuje.

Zázrak
Pre mňa je zázrak a som šťastná, keď mám okolo seba samých úžasných, usmiatych ľudí, posúvam informácie, pomáham a teším sa zo všetkých spätných väzieb.
Byť šťastným človekom
Ja vždy za všetko ďakujem. Byť šťastný neznamená, že je všetko perfektné. Znamená to, že si sa rozhodol užívať si život cez všetky jeho nedokonalosti.
Kontakt
https://hanamalovcova.onlineprofile.sk/
tel. číslo Hanka Malovcová 0908506689
https://www.facebook.com/hana.malovcova

Foto archív Hanky Malovcovej